ВСТАНОВЛЕННЯ ФІТОСАНІТАРНОГО СТАНУ :
- Ентомологічна експертиза;
- Мікологічна експертиза
- Фітогельмінтологічна експертиза
- Бактеріологічна експертиза
- Вірусологічна експертиза
Випробування проводяться з дотриманням вимог стандарту ДСТУ ISO/ІЕС 17025:2019 "Загальні вимоги до компетентності випробувальної лабораторії" (атестат акредитації №201167, дійсний до 23.05.2028 р.).
ВИЗНАЧЕННЯ ПОСІВНИХ ЯКОСТЕЙ НАСІННЯ:
Визначення посівних якостей насіння сільськогосподарських, ефіроолійних та квітково-декоративних культур за такими показниками :
- аналізування чистоти та відходу насіння;
- аналізування домішки насіння інших рослин;
- аналізування схожості та енергії проростання насіння;
- аналізування життєздатності насіння;
- аналізування вологості насіння;
- аналізування маси 1000 насінин;
- аналізування зараженості насіння хворобами.
Встановлення фітопатологічного стану продовольчого та фуражного зерна:
- Визначення сажкових та фузаріозних зерен;
- Визначення збудників грибкових хвороб в т.ч. пліснявіння
Відбирання проб сільськогосподарських культур.