проводить лабораторні дослідження продукції рослинного походження:
 
 

ВСТАНОВЛЕННЯ ФІТОСАНІТАРНОГО СТАНУ :

  • Ентомологічна експертиза;
  • Мікологічна експертиза
  • Фітогельмінтологічна експертиза
  • Бактеріологічна експертиза
  • Вірусологічна експертиза

Випробування проводяться з дотриманням вимог стандарту ДСТУ ISO/ІЕС 17025:2019 "Загальні вимоги до компетентності випробувальної лабораторії" (атестат акредитації №201167, дійсний до 23.05.2028 р.). 

ВИЗНАЧЕННЯ ПОСІВНИХ ЯКОСТЕЙ НАСІННЯ:

Визначення посівних якостей насіння сільськогосподарських, ефіроолійних та квітково-декоративних культур за такими показниками :

- аналізування чистоти та відходу насіння;

- аналізування домішки насіння інших рослин;

- аналізування схожості та енергії проростання насіння;

- аналізування життєздатності насіння;

- аналізування вологості насіння;

- аналізування маси 1000 насінин;

- аналізування зараженості насіння хворобами.

Встановлення фітопатологічного стану продовольчого та фуражного зерна:

  • Визначення сажкових та фузаріозних зерен;
  • Визначення збудників грибкових хвороб в т.ч. пліснявіння

Відбирання проб сільськогосподарських культур.